Αντηλιακές Μεμβράνες 3M

  1. Αρχική
  2. Αντηλιακές Μεμβράνες
  3. Αντηλιακές Μεμβράνες 3M
Αντηλιακές Μεμβράνες 3M

Θέλετε να κάνετε το αυτοκίνητό σας να ξεχωρίζει;

Θέλετε να νιώσετε άνεση και ασφάλεια;

 

Πολλές φορές, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, νιώθουμε το αυτοκίνητό μας να μετατρέπεται σε θερμοκήπιο, να βράζει κυριολεκτικά από τη ζέστη και να μην μπορούμε να καθίσουμε στα καθίσματά μας επειδή καίνε.

 

Άλλες φορές πάλι, το αυτοκίνητό μας μένει εκτεθειμένο στο δρόμο και γίνεται στόχος ληστών.

 

Τη λύση σε αυτούς τους βασικούς προβληματισμούς δίνει για μια ακόμα φορά η 3Μ με τα μοναδικά προϊόντα της. Η αισθητική, η λειτουργικότητα και η καινοτομία, είναι ο συνδυασμός που οδήγησε την 3Μ στην δημιουργία των μεμβρανών αυτοκινήτου.

Συνδυάζοντας την εμπειρία της στην τεχνολογία των μεμβρανών και την μακρόχρονη υπεροχή της στην συγκόλληση, η 3Μ προσφέρει στους καταναλωτές ένα άριστο και αποτελεσματικό προϊόν που υπερέχει από όλα τα σχετικά προϊόντα του ανταγωνισμού.

 

Η μεμβράνη είναι μια σύνθεση πολυεστερικού υλικού και ειδικών αντιχαρακτικών και απορροφητικών επιστρώσεων. Περιέχει ενσωματωμένη κόλλα κατασκευασμένη με τη μοναδική τεχνογνωσία της 3Μ, η οποία ενεργοποιείται με το νερό. Τέλος, στην εξωτερική επιφάνεια υπάρχει ένα διαφανές προστατευτικό φύλλο (liner), το οποίο συγκρατεί αναλλοίωτη την κόλλα και αφαιρείται πριν τοποθετηθεί η μεμβράνη στο τζάμι. Λόγω των διαφορετικών στρωμάτων υλικού, η μεμβράνη αποκτά απορροφητική ιδιότητα, που επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Οι μεμβράνες τοποθετούνται από την εσωτερική πλευρά του τζαμιού και με την βοήθεια της κόλλας γίνονται ένα σώμα με το τζάμι. Οι μεμβράνες 3M Scotchtint™ είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθώντας έτσι στη μείωση της θερμότητας που διαπερνά ένα τζάμι.

 

Υπάρχουν 4 βασικές αποχρώσεις σκουρότητας της μεμβράνης 3M Scotchtint™ Color Stable. Το νούμερο της μεμβράνης συμβολίζει το ποσοστό ηλιακής ακτινοβολίας που διαπερνά το τζάμι του αυτοκινήτου. Όλοι οι τύποι συγκρατούν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας. Βασικό χαρακτηριστικό των μεμβρανών είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν δυσχεραίνουν την οδήγηση και δεν εμποδίζουν την ορατότητα του οδηγού.

 

Γιατί να τοποθετήσει κάποιος αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό του;

 

Η τοποθέτηση μεμβρανών σε ένα αυτοκίνητο,

1. Προστασία από τη θερμότητα. Οι μεμβράνες Scotchtint™ της 3Μ, απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, και έτσι προστατεύουν τους επιβάτες από όλες τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Γιατροί και δερματολόγοι επισημαίνουν τον κίνδυνο από την έκθεση στον ήλιο, τόσο για τους ενήλικες, όσο και για τα παιδιά.

2. Προστασία από την αντηλιά. Αυτό που μας ενοχλεί  ιδιαίτερα τις ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου, είναι η αντηλιά, που μας εμποδίζει να βλέπουμε καθαρά. Οι μεμβράνες μειώνουν αισθητά την αντηλιά, κάνοντας την οδήγηση πιο ξεκούραστη και πιο άνετη.

3. Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Το σαλόνι του αυτοκινήτου, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους, αφού η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι ο βασικός παράγοντας αλλοίωσης των χρωμάτων.

4. Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θραύσης των κρυστάλλων. Μεγάλο ποσοστό τραυματισμών σε ατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των τζαμιού, αποφεύγοντας τραυματισμούς, αλλά και το σκόρπισμα των γυαλιών.

5. Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή. Με ενιαία μορφή, αφού η μεμβράνη γίνεται ένα με το τζάμι, χωρίς σκισίματα και φουσκάλες, θα νιώθετε το αυτοκίνητό σας σαν να φοράει γυαλιά ηλίου. Εσείς τα φοράτε, γιατί όχι και το αυτοκινητό σας;

6. Μεγαλύτερη απόδοση του κλιματιστικού. Το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας απορροφάται από τις μεμβάνες, διατηρώντας το χώρο πιο δροσερό, αυξάνοντας την απόδοση του κλιματιστικού σας, και εξοικονομόντος καυσιμα.

Γιατί να διαλέξω την 3M για τις αντηλιακές μεμβράνες του αυτοκινήτου μου;

1. Δεν περιέχουν μέταλλο. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των μεμβρανών 3Μ Scotchtint™. Οι συμβατικές μεμβράνες αυτοκινήτου είναι επιστρωμένες με μεταλλικά σωματίδια. Η παρουσία μετάλλου στην κατασκευή της μεμβράνης βοηθάει στην αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά παράλληλα προκαλεί παρεμβολές στα ηλεκτρονικά συστήματα επικοινωνίας του αυτοκινήτου. Οι μεμβράνες 3Μ Scotchtint™ είναι κατασκευασμένες με ειδική τεχνολογία, χωρίς μεταλλικά στοιχεία, και συνεπώς δεν δημιουργούνται παρεμβολές.

2. Διατηρούν το χρώμα τους. Άλλο πλεονέκτημα της απουσίας μετάλλου στην μεμβράνη είναι ότι διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους. Άλλες μεμβράνες, λόγω της παρουσίας μετάλλου, μετά από κάποιο διάστημα οξειδώνονται, και τείνουν να παίρνουν μια αντιαισθητική μωβ απόχρωση. Οι μεμβράνες Scotchtint™ Color Stable της 3Μ, δίνουν γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής ότι διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους, γεγονός που αποτελεί και τη βασική υπεροχή της 3Μ.

3. Έχουν αντιχαρακτική προστασία.

Ειδική βεβαίωση: Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και  Μεταφορών και Επικοινωνιών (28/05/08), απαιτείται σχετική βεβαίωση του εργοστασίου κατασκευης ότι οι μεμβράνες πληρούν συγκεκριμένες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι μεμβράνες της 3Μ, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, και με κάθε τοποθέτηση η εταιρία μας, ως εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης σας δίνει ειδική βεβαίωση με τα στοιχεία της μεμβράνης που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία του ΚΤΕΟ.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε αυτοκίνητο SMART FOR TW..
100,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 80,65€
Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε 3θυρο αυτοκίνητο στο κα..
150,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 120,97€
Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε 5θυρο αυτοκίνητο στο κα..
175,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 141,13€
Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά και την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε JEEP/STATION αυτοκίνητο..
230,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 185,48€
Αντηλιακές, Μεμβράνες